Sovsalar

LinCon erbjuder besökare, funktionärer och arrangörer möjlighet att sova över på konventet. För arrangörer och funktionärer är detta gratis. För besökarna kostar en mindre summa tas ut per plats. Som besökare kommer sovplats att kunna bokas via anmälningssystemet. Som arrangör eller funktionär får du det bokat åt dig (men det kan ändå vara värt att kolla i systemet ett tag innan konventet så att det inte har blivit missat). Tänk på att antalet sovplatser är begränsat.

LinCon erbjuder besökare, funktionärer och arrangörer möjlighet att sova på konventet i sovsalar, för arrangörer och funktionärer är detta gratis. För besökare kostar sovsalsplats en mindre summa. Sovsalsplats kan väljas till när man köper biljett eller anmäler sig till konventet som arrangör eller funktionär. Tänk på att antalet sovplatser är begränsat.

Sovsalarna 2022 kommer vara i campushallen som är en träningsanläggning ca 800 meter från konventet. Här finns även duscharna och omklädningsrum. Vi har tillgång till hallen dygnet runt men övriga campushallen kommer vara öppen för deras besökare på dagtid. Det kan därför pågå gympass i hallarna bredvid visa tider. Hallen går inte heller att släcka ner helt på grund av säkerhetsskäl, därför rekommenderar vi att ta med en sovmask om du har svårt att sova med visst ljus på. 

Sovsalsvakter

Sovsalarna kommer ha personal på plats utanför sovsalarna dygnet runt som sköter insläpp till salen samt ansvarar för att sovsalarna är trygga och reglerna efterföljs. De kan kontaktas vid frågor om sovsalarna som uppstår under konventet.

Sovsalsregler

  • Sovsalarna är till för sömn eller vila. Tänk därför på ljudnivån, håll samtal på låg volym, stör inte med mobilen i onödan och om du behöver pumpa din madrass nattetid gör det i korridoren utanför.
  • Ingen mat får förtäras eller medtagas in i sovsalarna.
  • Du har ca. 4 kvadratmeter yta tillgänglig för att sova på och att ha din packning. Du tar själv med dig det du behöver för att sova. Du får inte ha en dubbelmadrass i sovsalarna, såvida du inte har två sovsalsplatser.
  • Flytta inte på andras saker. Be en sovsalsvakt eller ägaren själv flytta på sakerna.
  • Undvik att byta om öppet i salen. Använd toaletterna, omklädningsrummen eller en sovsäck istället.
  • Du får inte ladda mobiltelefoner eller annan batteridriven utrustning i sovsalarna. Detta är på grund av reglerna för brandsäkerhet.
  • Förvaring i sovsalarna sker på egen risk. 
  • Alkohol och droger samt sex i sovsalarna (eller på övriga konventsområdet) är inte tillåtet. 
  • Ordinarie ordningsregler gäller även i sovsalarna.

Bryter någon mot reglerna ovan, prata med en sovsalsvakt eller representant från Trivsel.