Merchandise

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

LinCon erbjuder ett mindre antal produkter som du kan köpa till minne av ditt besök eller av rent praktiska skäl. Alla produkterna beställs i konventets anmälningssystem.

Notera att vi inte skickar hem det du har beställt till dig ifall du inte kan komma på konventet och hämta ut det själv. Men det går förstås bra att be en kompis hämta ut det åt dig (se bara till att denne har nödvändig information).

Alla produkter måste köpas i förväg i Konventssystemet 2017 om man vill vara säker på att få! Se ”Viktig information om förbeställning nedan”.

Årets sortiment ser ut som följer.

LinCon- muggen (50:-)

Utöver att det är en snygg och praktisk porslinsmugg (perfekt för att visa folk på arbetet vilket som är det bästa konventet) så har den en klassisk bonus…. Den ger dig gratis kaffe, te eller saft på konventet under LinCon 2017!

OBS! Muggen på bilden är inte den muggen som säljs. Det är bara en mugg som visar hur trycket ser ut när det sitter på en mugg.

Skulle du missa att få tag i muggen (för att den har sålt slut) eller om du inte behöver ännu en porslinsmugg (eller inte vill att den ska gå sönder) så går det att köpa en mugg i plast i kiosken. Denna mugg kostar 30:- och ger dig samma förmåner som som porslinsmuggen.

 

LinCon Termosmugg (150kr)

För dig som vill hålla din dryck i rätt temperatur under konventet! Även denna mugg ger dig gratis kaffe, te eller saft på konventet under LinCon 2017. Muggen har tryck som inte är specifikt för LinCon 2017 och det är en riktig, rejäl, termos som är tät oavsett hur den ligger eller står (så länge du har stängt den ordentligt).

 

LinCon T- shirt (100:-)

Ett trevligt minne från konventet eller en möjlighet att packa lite mindre med kläder(?)! T- shirten har årets logotyp på bröstet och en bild med koppling till årets tema på ryggen. Finns i storlekar från XS till XXXXL.

Viktig information om förbeställning!

Alla produkterna måste förbeställas om man vill vara säker på att få. Det kommer att finnas ett visst antal extra att köpa på plats, men då är det först till kvarn. Du måste ha köpt dessa i systemet senast den 19/4 för att vara säker på att få.