Merchandise

LinCon kommer erbjuda ett antal produkter som du kan köpa till minne av ditt besök eller av rent praktiska skäl. Alla produkterna kan förbeställas i konventets anmälningssystem.

Notera att vi inte skickar hem det du har beställt till dig ifall du inte kan komma på konventet och hämta ut det själv. Men det går förstås bra att be en kompis hämta ut det åt dig (se bara till att denne har nödvändig information).

Exakt vilka varor vi kommer sälja och till vilka priser kommer vi återkomma om inom kort. Men vi kommer garanterat ha LinCon-muggen som utöver att vara snygg ger rätt till gratis påfyllning av kaffe, te och saft under hela konventet.

Viktig information om förbeställning!

Alla produkterna måste förbeställas om man vill vara säker på att få. I mån av tillgänglighet så kommer vissa exemplar finnas att köpa på plats under konventet också, men vi kan inte garantera hur många och de vi har tar ofta slut fort.

Merchandiseshoppen

På konventet kommer det även finnas en butik med ett par exklusiva produkter som inte går att förbeställa. Mer information om vilka produkter det är och öppettider kommer.