Merchandise

LinCon erbjuder ett antal produkter som du kan köpa till minne av ditt besök eller av rent praktiska skäl. Alla produkterna beställs i konventets anmälningssystem.

Notera att vi inte skickar hem det du har beställt till dig ifall du inte kan komma på konventet och hämta ut det själv. Men det går förstås bra att be en kompis hämta ut det åt dig (se bara till att denne har nödvändig information).

T-shirt

Årets t-shirt kostar 165 kr, den går i 4 färgtryck och 10 kr per såld t-shirt går till Suicide Zero. OBS! Enbart förbeställning!

Konventsmuggen

 

Konventsmuggen rymmer 25 cl och kostar 50 kr. Den ger dig fri tillgång till kaffe och te under konventet.  För att garantera din mugg bör du förbeställa den, de kommer finnas ett fåtal att köpa på konventet.

Temugg

Temuggen rymmer 45 cl och kostar 100 kr den ger dig fri tillgång till kaffe eller te under hela konventet. För att garantera din mugg bör du förbeställa den, de kommer finnas ett fåtal att köpa på konventet.

Vattenflaska

En vattenflaska i aluminium med en praktisk karbinhake i korken. Kostnad 100 kr. För att garantera din vattenflaska bör du förbeställa den, de kommer finnas ett fåtal att köpa på konventet.

Metallpin

I år kommer metallpinnen gå att köpa separat, den är alltså inte kopplat till ditt inträde utan en snygg utsmyckning.  Kostnad 15 kr. För att garantera din pin bör du förbeställa den ett fåtal kommer finnas att köpa på konventet.

Viktig information om förbeställning!

Alla produkterna måste förbeställas om man vill vara säker på att få. T-shirten kommer inte finnas att köpa på plats,  det andra kommer det finnas begränsad antal av, men då är det först till kvarn. Du måste ha förbeställt och betalt dessa senast den 5/4 för att vara säker på att få dem.

Merchandiseshoppen

På konventet kommer det finnas en butik med ett par exklusiva produkter som inte går att förbeställa. Mer information om vilka produkter det är och öppettider kommer.