Mat på konventet

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

När man går på konvent blir man hungrig och törstig. När man blir det kan man gå till kiosken (GottCon) som har ett blandat sortiment av färdigmat, dricka, kaffe, godis, glass och LinCon- burgarna™ direkt från Grillen. I kiosken kan man även köpa frukost.

Har du frågor om maten vi säljer på konventet kan du kontakta oss på kiosk@lincon.se.

Utöver utbudet i kiosken (GottCon) kommer vi även i år erbjuda mer lagad mat under fredagen (26/5) och lördagen (27/5). Denna mat måste dock förbeställas (och har begränsat antal portioner) och det är först till kvarn som gäller. Så vänta inte för länge!

Förbeställningen av maten kommer vara öppen fram till och med 14:e maj enbart. Alla matalternativen kan fås för glutenintolleranta och laktosintolleranta (om det är relevant för måltiden så finns det möjlighet att välja detta när du beställer). Maten serveras i Kårallens nedre plan (huset jämte C- huset).

Lunchen serveras mellan 12 och 15 och middagen serveras mellan 16 och 19.

De vegetariska alternativen är veganska.