Resa till konventet

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

Konventet utspelar sig i C-huset på Linköpings Universitet.

Med SJ

Det är lätt att ta sig till Linköping med tåg, både från norr och söder.

Åk med Sverok

Några av Sveroks distrikt ordnar ibland billiga resor till konventet. Kolla med ditt närmsta distrikt: www.sverok.se/sverok/distrikt om de ordnar något i år.

Färdväg med bil

Från E4:an, följ skyltning mot Universitet till Vallarondellen. Parkera vid någon av P-markeringarna på kartan. De flesta platserna är gratis, men observera att vissa rader är avgiftsbelagda. För detaljerad färdväg med tidtabeller och mer kompletta kartor se:http://liu.se/om-liu/till-liu?l=sv

karta_ny_stor
Hitta till konventet. Eller kanske från konventet. Men helst till.
Färdväg med kollektivtrafik

Till Linköpings resecentrum kan du ta dig med lätt med allehanda reguljärtrafik. Från resecentrum (tågstationen) finns flera olika busslinjer som tar dig dit på ca 10-20 minuter. Smidigast är linje 3 mot Ryd (gå av vid hållplats Solhaga och ta backen upp mot Linköpings Universitet förbi McDonald’s) eller linje 12 mot Lambohov (gå av vid hållplats Universitetet). Tidtabell och reseplanerare för bussarna finns på www.ostgotatrafiken.se.

Observera att biljetter inte kan köpas på bussarna utan måste köpas via Östgötatrafikens mobilapp (Google Play,  iTunes) eller med resekort (kan skaffas på resecentrum).