Resa till konventet

Konventet utspelar sig i C-huset på Linköpings Universitet.

Åka kollektivt till Linköping

Det är lätt att ta sig till Linköping med tåg, både från norr och söder.  Det finns även bra bussförbindelser med tex Nettbuss som ofta är något billigare än tåget.

Åk SJ med Sverokrabatt

Är du medlem i en sverok förening kan du få billigare resa med sj, kolla med din förening för att få inlogg till https://medlem.sverok.se/reserabatt/

Färdväg med bil

Från E4:an, följ skyltning mot Universitet till Vallarondellen. Parkera vid någon av P-markeringarna på kartan. De flesta platserna är gratis, men observera att vissa rader är avgiftsbelagda. Kom även ihåg att fredagen inte är en röd dag, utan bara en klämdag så på vissa platser kan ni vara tvungna att betala avgift under den dagen.

En karta över universitetsområdet som LinCon är på finns HÄR.

karta_ny_stor
Hitta till konventet. Eller kanske från konventet. Men helst till.
Färdväg med kollektivtrafik

Till Linköpings resecentrum kan du ta dig med lätt med allehanda reguljärtrafik. Från resecentrum (tågstationen) finns flera olika busslinjer som tar dig dit på ca 10-20 minuter. Smidigast är linje 3 mot Ryd (gå av vid hållplats Solhaga och ta backen upp mot Linköpings Universitet förbi McDonald’s) eller linje 12 mot Lambohov (gå av vid hållplats Universitetet). Tidtabell och reseplanerare för bussarna finns på www.ostgotatrafiken.se.

Biljetter kan köpas via Östgötatrafikens mobilapp (Google Play,  iTunes), resekort som kan köpas på resecentrum eller på bussen med bankkort.