Funktionär på LinCon

Hej! Vi söker dig som vill hjälpa oss att göra LinCon 2022.

Vi på LinCon behöver hjälp av dig för att kunna arrangera Sveriges bästa spelkonvent! Som funktionär kommer du att hålla igång vår reception, kiosk och sovsalar, samt ställa upp konventet och städa undan efteråt.

Ta chansen att vara en viktig kugge i hjulet som får LinCon att snurra. Du kommer att få ingå i ett helt fantastiskt arbetslag med andra som uppskattar konvent.

Så här fungerar det:

OBS! För att anmäla dig som funktionär behöver du ha ett skapat konto i konventsystemet på app.lincon.se

Anmälan tillgänglig på för inloggad på: Funktionärsanmälan

 

Där får du bland annat uppge vissa kontaktuppgifter och svara på vilka tider och funktionärsområden som passar dig.

När vi fått in din ansökan så kommer vi att försöka lägga in dig i schemat. Inom kort kommer du att få ett svar med mer info om konventet. När konventet närmar sig kommer du också att få ut ett dokument med lite mer detaljerade uppgifter rörande dina arbetsuppgifter så att du kan vara förberedd redan när du kommer till konventet. På så sätt hoppas vi att du kommer att vara mindre vilsen om det är din första gång som funktionär hos oss. Även du som är mer erfaren kommer lättare in i allt med lite uppfriskning.
Vi inväntar med spänning din anmälan!

De olika områdena/stationerna:

Uppack – Hjälp oss på onsdagen att ställa upp konventet. Mycket bärande och byggande av reception, kiosk, kiosk lagret och grillen. Här får du en uppackspresent.

Slutstäd – Städa alla lokaler efter att konventet är slut, som en extra bonus för att du hjälper till får du vara med på vår slutstädsmiddag på kvällen samt en slutstädspresent. Du kan också få reseersättning á 300 kr om du bor utanför Östergötlands län.

Uppack och slutstäd räknas inte som ordinarie pass och ger därför inte återbetalning. Istället får du en present. Du får också funktionärs t-shirt och plastmugg. Du får också närvara på uppackslunchen om du ska vara med på uppacket och slutstädsmiddagen om du arbetar slutstäd. För mer info kring dessa kontakta funktionärsansvariga.

Kiosk – Serva våra kunder i kiosken, kassahantering, uppackande av varor, och servera av mat i olika former.

Mat – Förbereda och laga mat, hacka grönsaker till hamburgare och liknande. Här jobbar du 5 timmars pass men behöver bara arbeta 3 pass för att få full återbetalning.

Receptionen – Det första intrycket av konventet för de flesta. Här ska du checka in deltagare, hjälpa till med att svara på frågor kring konventet och arrangemang, garderob hantering, upphittat-låda samt spelutlåning

Sovsalar – Släppa in behöriga folk till sovsalarna. Området har 18 årsgräns.

Städ – Hjälpa till att hålla konventet rent och fint. Tömma soptunnor, sopa golv mm. Kanske ett av de viktigaste områdena. Här jobbar du 5 timmars pass men behöver bara arbeta 3 pass för att få full återbetalning. (som på Mat)

Trivselvärdar

Utöver ovanstående funktionärsområden finns även en grupp som kallas för Trivselvärdar som arbetar för att skapa en tryggare och trevligare miljö på många olika sätt. De har dock separat uttagning och andra passtider och belöningar än vanliga funktionärer, är du intresserad av att söka till dem, se information här.


Våra passlängder och belöningar:

Som funktionär får du en rad belöningar, beroende på hur många pass du väljer att arbeta. Varje pass är 4 timmar långt förutom på området mat där du arbetar 5 timmar.

Våra belöningar för Kiosk, Reception, Resurs:

  • 1:a passet: En LinCon-Funkis-T-shirt samt en plast LinCon-mugg
  • 2:a passet: 25% återbetalning av inträdet.
  • 3:a passet: 50% återbetalning av inträdet.
  • 4:a passet: 100% återbetalning av inträdet.

Våra belöningar för Mat, Grill och Städ:

  • 1:a passet: En LinCon-Funkis-T-shirt samt en plast LinCon-mugg samt 25% återbetalning av inträdet.
  • 2:a passet: 50% återbetalning av inträdet..
  • 3:a passet: 100% återbetalning av inträdet.

Dessutom så får du en matbliljett per arbetat pass samt samt gratis sovplats i funktionärssovssalen, i mån av plats (först till kvarn) alla får dock sovplats men det kan bli i vanliga sovsalen som ligger längre bort från konventet.

Våra passtider:

Alla områden utom mat, städ, uppack och slutstäd:
05:15-09:15
09:15-13:15
13:15-17:15
17:15-21:15
21:15-01:15
01:15-05:15

Första passet på onsdagen börjar 21:15.

Mat & Städ: 
07:30-12:30
12:00-17:00
16:30-20:30

Första passet börjar på Torsdagen 07:30

Kontakt

Har du några frågor eller funderingar? Kontakta oss gärna på personal@lincon.se så svarar vi gärna på era frågor!