Funktionär på LinCon

Passtider 2018

 

Hej! Vi söker dig som vill hjälpa oss att göra Lincon 2018

Vi på Lincon behöver hjälp av dig för att kunna arrangera Sveriges bästa spelkonvent! Som funktionär kommer du att hålla igång vår reception, kiosk och sovsalar, samt ställa upp konventet och städa undan efteråt.

Ta chansen att vara en viktig kugge i hjulet som får Lincon att snurra. Du kommer att få ingå i ett helt fantastiskt arbetslag med andra som uppskattar konvent.

Så här fungerar det:

Skicka ett mail till funktionar@lincon.se

I mailet skriver du ner följande info:

 • Namn.
 • Kontaktuppgifter (mail och telefonnummer!)
 • Ålder som du kommer att vara under konventet.
 • Vilket/vilka områden du vill jobba i (se nedan).
 • Om du jobbat hos oss tidigare och var i sådant fall.
 • Vilka tider och dagar du skulle vilja jobba (Se pass längder och dagar) men även om du har tider som absolut inte funkar.
  Exempel: Jag anländer till konventet på torsdag runt lunch så jag kan inte jobba på onsdagen eller natten till torsdag. Vill jag vara med på ett speciellt arr så reserverar jag mig även för att själv ha undersökt vilka tider det arret går.
 • Hur många pass det är som du vill/kan jobba.
 • Din tröjstorlek.
 • Om du är intresserad av att sova på konventet.
 • Om du har några viktiga allergier/sjukdomstillstånd.

När vi får ditt mejl kommer vi att lägga in dig i schemat efter dina önskemål. Inom kort kommer du att få ett svar med mer info om konventet.När konventet närmar sig kommer du också att få ut ett dokument med lite mer detaljerade uppgifter rörande dina arbetsuppgifter så att du kan vara förberedd redan när du kommer till konventet. På så sätt hoppas vi att du kommer att vara mindre vilsen om det är din första gång som funktionär hos oss. Även du som är mer erfaren kommer lättare in i allt med lite uppfriskning.
Vi inväntar med spänning din anmälan!

De olika områdena/stationerna:

Uppack – Hjälp oss på onsdagen att ställa upp konventet. Mycket bärande och byggande av reception, kiosk, kiosk lagret och grillen. Här får du en uppackspresent.

Slutstäd – Städa alla lokaler efter att konventet är slut, som en extra bonus för att du hjälper till får du vara med på vår slutstädsmiddag på kvällen samt en slutstädspresent. Du kan också få reseersättning á 300 kr om du bor utanför Östergötlands län.

Uppack och slutstäd räknas inte som ordinarie pass och ger därför inte återbetalning. Istället får du en present. Du får också funktionärs t-shirt och plastmugg. Du får också närvara på uppackslunchen om du ska vara med på uppacket och slutstädsmiddagen om du arbetar slutstäd. För mer info kring dessa kontakta funktionärsansvariga.

Kiosk – Serva våra kunder i kiosken, kassahantering, uppackande av varor, och servera av mat i olika former.

Mat – Förbereda och laga mat, hacka grönsaker till hamburgare och liknande. Här jobbar du 5 timmars pass men behöver bara arbeta 3 pass för att få full återbetalning.

Receptionen – Det första intrycket av konventet för de flesta. Här ska du checka in deltagare, hjälpa till med att svara på frågor kring konventet och arrangemang, garderob hantering, upphittat-låda samt spelutlåning

Sovsalar – Släppa in behöriga folk till sovsalarna. Området har 18 årsgräns.

Resurs – Hjälper till med allt möjligt som kan dyka upp under konventet. Både som inte passar under övriga kategorier, men även som extra förstärkning till de övriga områdena om något krisar.

Våra passlängder och belöningar:

Som funktionär får du en rad belöningar, beroende på hur många pass du väljer att arbeta. Varje pass är 4 timmar långt förutom på området mat där du arbetar 5 timmar.

Våra belöningar för kiosk, reception, resurs:

 • 1:a passet: En LinCon-Funkis-T-shirt samt en plast LinCon-mugg
 • 2:a passet: 25% återbetalning av inträdet.
 • 3:a passet: 50% återbetalning av inträdet.
 • 4:a passet: 100% återbetalning av inträdet.

Våra belöningar för mat:

 • 1:a passet: En LinCon-Funkis-T-shirt samt en plast LinCon-mugg samt 25% återbetalning av inträdet.
 • 2:a passet: 50% återbetalning av inträdet..
 • 3:a passet: 100% återbetalning av inträdet.

Dessutom så får du en matbliljett per arbetatat pass samt samt gratis sovplats i funktionärssovssalen, i mån av plats (först till kvarn) alla får dock sovplats men det kan bli i vanliga sovsalen som ligger längre bort från konventet.

Våra passtider:

Alla områden utom mat uppack och slutstäd:
05:15-09:15
09:15-13:15
13:15-17:15
17:15-21:15
21:15-01:15
01:15-05:15

Första passet på onsdagen börjar 21:15.

Mat: 
07:30-12:30
12:00-17:00
16:30-20:30

Första passet börjar på Torsdagen 07:30