Under konventet

Under konventet hoppas vi att ni besökare i så stor utsträckning som möjligt ska spela spel och ha kul! Med det sagt så finns det vissa saker som förhoppningsvis förhöjer din upplevelse eller som kan vara bra att känna till under konventet.

Kiosk

Vi kommer att sälja allehanda förnödenheter, inklusive våra berömda LinCon-burgare (superbt grillad av Grillen). Det är i kiosken du köper din LinCon-mugg (har du förbokat den så hämtar du den i receptionen) som ger dig tillgång till fri påfyllning av kaffe, te och saft under hela konventet. Självklart kommer även det vanliga utbudet av godis, dricka och mat att finnas. Frukostbuffé serveras på morgonkvisten för alla morgonpigga.

Bagage

För att du inte ska behöva släpa runt på alla dina saker hela dagarna så har vi en gratis dygnet runt-bemannad bagageinlämning. Denna hittar du i anslutning till receptionen.

Piasava

Piasava är städhjältarna som håller konventet rent. De är duktiga men uppskattar om du hjälper till genom att slänga skräp i papperskorgar och pant i pantsäckar.

Trivselvärdarna

Vårt mål är att LinCon ska vara en trygg, rolig och säker plats för alla närvarande, vi kommer inte acceptera någon form av mobbing, sexuella ofredanden eller annan form av kränkande behandling. Vi hoppas att alla ska bidra för att se till att så blir fallet, men några som arbetar extra hårt för att se till att vi når dit är LinCons Trivselvärdar. Om du stöter på kränkande beteenden från någon eller något annat som gör att miljön känns otrygg eller otrevlig, tveka aldrig att kontakta en Trivselvärd! Trivselvärdarna kommer ha tydligt uppmärkta T-shirtar och röra sig i konventet och även ha ett eget rum så att det alltid ska gå enkelt att finna dem om något problem uppstår, eller om du bara behöver någon att prata med en stund.

Avvisning

Vi förbehåller oss rätten att avvisa personer som beter sig störande, bryter mot konventets ordningsregler grovt eller på annat sätt motverkar konventet.

Fotografering

LinCon förbehåller sig även rätten att fotografera under konventet, för publicering på hemsidan och för marknadsföring av konventet, men hör gärna av dig ifall du anser att något foto som vi använt är olämpligt!