Lajv

Stage fighting prova-på


Prova på stage fighting med med en medlem i Nordic Stage Fight Society och Stage Fight Sweden! Vi kör lite obeväpnade tekniker och bredsvärdstekniker och testar enklare koreografier som olika karaktärer.

Nordic Stage Fight Society är en teaterorganisation som utbildar skådespelare, historiska fäktare,lajvare, stuntare, och alla andra som är intresserade, i teaterfäktning och annan fysisk illusion av våld för scen, TV, och film.

Vi tränar dig som deltagare att bli bättre utifrån dina egna förutsättningar, och lär dig tekniker inom olika vapen, men vi lägger också stort fokus på historieberättande genom strid. Varje duell och slagsmål har som syfte att berätta något nytt för publiken om karaktärer, drivkraft, och motiv hos de stridande.

Se vår hemsida (nordicstagefight.com) för promovideos och mer information, både om stage fighting och om vår internationella sommarworkshop, som i år äger rum i Linköping.
Välkomna!

Arrangör: Nordic Stage Fight Society ()

Pass
Fre 13:15 - Fre 17:00 : Ljusgården


Vågspel


Jorden är på bristningsgränsen till kollaps. Resurser och antalet människor måste hållas begränsat. Storebror ser dig från födsel till död. Men du lever i den vardag du känner till, med lycka, sorg, kärlek och drömmar. Kan du det?

Ett dystopiskt Black Mirror-drama i en framtid nära vår egen, där spelarna får utforska maktlöshet, etiska dilemman och vad människovärde egentligen betyder.

Eller så kan man bara komma och spela för den känslomässiga bergochdalbanans skull.

Inga förkunskaper krävs, men vi tror att det är bra om spelarna är över 13 år.

Arrangör: Vågspel ()

Pass
Tors 14:00 - Tors 15:30 : R42
Tors 15:30 - Tors 17:00 : R42
Fre 14:00 - Fre 15:30 : R42
Fre 15:30 - Fre 17:00 : R42
Föranmälan via anmälningssystemet!


Arrangemangstyper
Brädspel, Figurspel, Övrigt, Butik, Lajv, Kortspel, Magic - The Gathering, Brädspelbar, Rollspel, Föreläsning