Priser

Inträden, LinCon 2024

  • Helhelg: 450 kr
  • Helhelg ungdom/student*: 350kr
  • Dagspass: (250kr)
  • Stödbiljett: 500 kr
  • Jubiliumsinträde: 1000kr

Barn mellan 0 och 7 har gratis inträde i sällskap med målsman med inträde. Detta kommer finnas som inträdesalternativ vid incheckning i receptionen. Det är dock bara inträdet som är gratis. Övrigt betalas för som vanligt, inklusive sovplats om detta önskas.

Förutom biljetter så finns det en hel del merchandise som går att förköpa också. Mer om detta finns här.

inträden och avgifter
De flesta arrangemang är i drop-in form och kräver ingen avgift utöver konventsinträdet för att delta, men vissa turneringar och liknande har föranmälan och en del kan ta ut en extra avgift för att täcka t.ex. priser till vinnarna eller Magic-booster för draft-spel. Dessa arrangemang föranmäler du dig till i anmälningssystemet i samband med att du anmäler dig (alternativt på andra sätt om det står så i informationen om arrangemanget). Information om anmälan till enskilda arrangemang kan komma att uppdateras längre fram. Tänk på att platser till arrangemang, sovplatser, m.m. ofta är begränsade och först till kvarn gäller.

Hjälp till på konventet och kom in gratis!

LinCon behöver mycket folk som kan hjälpa till under konventet. Våra arbetare får inte bara ära och evig tacksamhet utan även gratis inträde, mat under konventet, mugg och en del annat. För mer info se sidan Funktionär på LinCon.

* Inträdet Helhelg ungdom/student är ett alternativ för de som studerar och har giltig studentlegitimation eller för ungdomar mellan 8-25 år. Studentlegitimation ska kunna uppvisas i receptionen.