Priser

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

Inträden (OBS! se Om inträden och avgifter)

  • Helhelg: 250kr (350kr)
  • Helhelg ungdom*: 200kr (300kr)
  • Dagspass: 150kr
  • Familjedagsinträde**: 200kr

Barn mellan 0 och 12 har gratis inträde i sällskap med målsman med inträde. Detta finns som inträdesalternativ i konventssytemet och barnen ska således vara registrerade där med eget konto (endast nödvändigt för barn som deltar i aktiviteter). Det är dock bara inträdet som är gratis. Övrigt betalas för som vanligt, inklusive sovplats om detta önskas.

Merchandise

  • LinCon- mugg: 50kr
  • Termosmugg: 150kr
  • T- shirt: 100kr

Övernattning

  • Sovplats: 50kr

Om inträden och avgifter
Köper man inträdet i god tid innan konventet så är priset rabatterat. Detta gäller för inträdena Helhelg och Helhelg ungdom. Har man KÖPT senast den 24/4 så kostar inträdet 250kr (Helhelg) eller 200kr (Helhelg ungdom). Köper man efter det, inklusive om man gör det på plats, så gäller priserna som är inom parentes.

De flesta arrangemang är i drop-in form och kräver ingen avgift utöver konventsinträdet för att delta, men vissa turneringar och liknande har föranmälan och en del kan ta ut en extra avgift för att täcka t.ex. priser till vinnarna eller Magic-booster för draft-spel. Dessa arrangemang föranmäler du dig till i anmälningssystemet i samband med att du anmäler dig (alternativt på andra sätt om det står så i informationen om arrangemanget). Information om anmälan till enskilda arrangemang kan komma att uppdateras längre fram. Tänk på att platser till arrangemang, sovplatser, m.m. ofta är begränsade och först till kvarn gäller.

Hjälp till på konventet och kom in gratis!

LinCon behöver mycket folk som kan hjälpa till under konventet. Våra arbetare får inte bara ära och evig tacksamhet utan även gratis inträde, mat under konventet, mugg och en del annat. För mer info se sidan Funktionär på LinCon.

 

* Inträdet Helhelg ungdom är ett alternativ för de som är födda 1992 eller senare (kontrolleras av systemet). Utöver inträdet till LinCon så blir man även medlem i Spelföreningen Dragon’s Den om man väljer detta alternativ.

** Familjedagsinträdet ger dig möjligheten att delta i alla konventets aktiviteter som pågår mellan 10:00 och 16:00 lördagen den 27:e maj. Enbart aktiviteter som kan påbörjas och avslutas inom den tiden ingår. Notera att vissa arrangemang kan ha extra avgifter för att delta och att föranmälan kan förekomma i vissa fall.

Familjedagsinträdet gäller för max 3 vuxna och minst 1 barn mellan 5 och 15 år.