Arrangera på LinCon

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

Som arrangör på LinCon är man en av kuggarna som får konventet att fungera.

För varje arrangemang gäller att två arrangörer får arrangörs-belöningar. I vissa specialfall kan fler än två arrangörer per arrangemang tillåtas. Ifall ni känner att erat arrangemang är ett sådant specialfall så indikera detta i er anmälan så kommer den ansvarige för ert område att ta kontakt med er angående detta.

Som arrangör får du följande:

  1. Gratis inträde med tillgång till alla arrangemang som inte har en separat kostnad. (Om arrangemanget har föranmälan, kom ihåg att anmäla dig.)
  2. En LinConmugg, som ni får gratis kaffe, te och saft i.
  3. Vi kan även hjälpa till med ett mindre antal utskrifter.
  4. Matbiljetter, vilka går att lösa in i kiosken mot en LinCon-Burgare eller annat i kiosken för ett värde av 25kr per biljett. (Matbiljett kan inte lösas in mot pengar). Matbiljetterna är max två per dag och arrangör. För att få ut två krävs att arrangemanget pågår minst 8 timmar den dagen.
  5. Möjlighet att köpa årets t- shirt till lägre pris.

Hur anmäler jag mitt arrangemang?

För att anmäla ditt arrangemang till LinCon 2017 så kontaktar du ansvarig för lämpligt område nedan och beskriver vad du vill hitta på för något. Passar inte ditt arrangemang in på något av områdena så kan du istället använda den allmänna adressen. Någon ur arrangemangsgruppen kommer att höra av sig så snabbt det går och ge er med vidare instruktioner.

Pass

Nytt för i år är att passen för arrangemang är två timmar istället för fyra som tidigare (du kan givetvis kombinera ihop flera tvåtimmarspass i rad för att skapa ett längre pass). Tanken är att detta ska ge mer korrekta start- och sluttider i informationen.

Utgifter

Om du behöver pengar till ditt arrangemang rekommenderar vi att du tar ut en arrangemangsavgift.

Ifall du vill ta ut en arrangemangsavgift fyller du i detta i din anmälan.

Pokaler och priser

Som tidigare år så kan LinCon erbjuda plaketter för arrangemang med turneringar. För ett större paket med pokaler, tag kontakt med den person i arrangemangsgruppen som är ansvarig för ditt område.

Sovplatser

Ifall man som arrangör behöver sovplats så kan LinCon hjälpa till med att ordna detta. Indikera detta i er arrangemangsanmälan så kommer er områdesansvarig att ta kontakt med er och hjälpa er med detta.

Kontaktuppgifter till arrangörsgruppen

Vill du arrangera något på LinCon eller har frågor? Använda då följande e-postadresser. Passar ditt arrangemang in på något av områdena nedan så kontaktar du ansvarig för det området på den tillhörande e-postadressen. Har frågor rörande arrangemang i största allmänhet, skicka då ett mejl till arrangemang@lincon.se.

Kortspel: Calle Dickfelt

kortspel@lincon.se

Event: Jesper Persson

event@lincon.se

Figurspel: Roger Gudmundsson

figurspel@lincon.se

Brädspel: Adam Kundurakis

bradspel@lincon.se

Butik & Föreläsningar: Tomas Lööw

butiker@lincon.se

Rollspel/Lajv:  Rikard Karlsson

rollspel@lincon.se