Snabbguide till LinCon 2023

Imorgon smygstartar vi LinCon och framför oss har vi en hel helg med spel, linconburgare och gemenskap. Men var ska man sova? Var finns grillen i år och vad är egentligen en SOF? Det reder vi ut här!

Checka in

Första steget när du kommer är att checka in, därför har vi gjort en hel artikel för detta ändamål som du hittar här: http://www.lincon.se/2023/05/checka-in-pa-lincon/

Tänk på att receptionen på onsdag kommer öppna när den är på plats och det brukar bli framåt kvällen.

Sovsalar

I år kommer vi ha sovsalarna i A-Huset vilket ligger precis bredvid C-Huset där LinCon befinner sig (se karta längst ner. På 5 minuter är man från LinCon i sin sovsal. Du kommer få en anvisad sovsal när du checkar in om du har bokat sovsal och väl i A-Huset kommer vägen till sovsalarna vara väl markerade och skyltade.

Ingång efter kl 22?
Mellan kl 22-10 så är dörrarna till huset låsta men precis vid dörren kommer våra eminenta sovsalsvakter sitta för att släppa in er. Observera att för er och sovsalsvakternas säkerhet behöver du visa upp ditt LinCon-band genom dörren – därefter kommer du släppas in så förbered er gärna på att göra detta när ni kommer för smidigt insläpp

Duschar

Som LinConbesökare kommer du kunna duscha på Campushallen i år. Observera att duscharna öppnar först på Torsdagen kl 15.00 och är sen öppna dygnet runt,

Grillen

Efter att ha varit ute på äventyr förra året är grillen nu tillbaka där den har varit tidigare – på gräsplätten bakom C-Huset.

Brandlarm

Då SOF kommer äga rum samtidigt som LinCon är uppsamlingsplatsen vid brandlarm Märkesbacken i år – se kartan nedanför. Om brandlarmet skulle gå så res er upp och bege er genast till märkesbacken (även om man är en runda från att vinna)

SOF – Studentorkesterfestivalen

I år kommer SOF äga rum samtidigt som LinCon vid blåa havet och Kårallen.

SOF är en musikfestival för högskole- och universitetsstudenter och genomförs en helg i maj varje år.

SOF och LinCon kommer inte krocka med varandra ytmässigt och SOF kommer ha sitt område bakom stängsel med biljettkontroll. Ska du gå på både SOF och LinCon? Toppen! Tänk dock på att LinCon är helt drog och alkoholfritt – man får inte vara påverkad på konventet eller ha med sig alkohol.

Karta – C-Huset, Grillen, Sovsalar, Duschar, SOF