LinCon 2022 – Välkommen hem

Efter att ha rest genom både tid och rum 2021 har LinCon nu åter igen landat där det hör hemma – Kristi Himmelsfärdshelgen på Linköpings Universitet.

Med smygstart onsdagen den 25 maj och till söndagen 29e är du åter igen välkommen till en helg av spel och gemenskap på Sveriges bästa spelkonvent!

Biljetterna släpps nu på fredag 4/3 och det kommer finnas ett begränsat antal early bird biljetter för 300 kr, därefter är kostnaden för biljetter följande:

Ungdom/student: 350 kr
Vuxen: 450 kr
Stöd LinCon biljett: 500 kr
Dagsinträdes-biljetter kommer finnas för 250 kr

Inom kort kommer mer info om sovsalar och annat praktiskt.

Arrangera på LinCon 2022

Har du en bra idé på arrangemang som du vill genomföra på LinCon? Det går fortfarande bra att skicka arrangörsanmälan via vår hemsida här: https://app.lincon.se/organizer/events/add

Jobba på LinCon 2022

Vi på LinCon behöver hjälp av dig för att kunna arrangera Sveriges bästa spelkonvent! Som funktionär kommer du att hålla igång vår reception, kiosk och sovsalar, samt ställa upp konventet och städa undan efteråt.

Ta chansen att vara en viktig kugge i hjulet som får LinCon att snurra. Du kommer att få ingå i ett helt fantastiskt arbetslag med andra som uppskattar konvent.

Anmäl dig som funktionär här: app.lincon.se