Tråkiga nyheter

Det är med tungt hjärta vi måste ställa in årets LinCon. Efter att ha hållit ut så länge vi kunnat i hopp om att läget skulle förändras till det bättre tvingas vi nu ta beslut att ställa in.

Vi kan helt enkelt inte avvakta längre utan var tvungna att ta ett beslut att antingen satsa och hoppas att Coronakrisen är löst tills konventet startar och där med riskera att förlora ännu mer pengar eller ta beslut om att ställa in. Vi tycker därför att det enda vettiga är att ställa in för att inte äventyra konventets framtid. Vi får satsa på ett toppen konvent 2021 istället.

Vi kommer återbetala alla som köpt något i systemet. För er som vill stödja LinCon kommer de komma information om detta senare. Vi vill dock vara tydliga med att konventet i dagsläget inte är hotat av ekonomisk undergång.

Vi ska också se om vi kan samordna något digitalt under LinCon helgen mer information kommer om detta lite längre fram.