Föranmälan öppen

TL:DR Anmälan är nu öppen du hittar den här: https://www.lincon.se/anmalning

Hej alla glada!

Vi kan nu meddela att det nu går att förköpa biljetter och merchandise! Ni som varit med ett tag och vet att vi gått tillbaka till vår gamla databas kan se att den fått ett ansiktslyft efter att ni registrerat er. Vi hälsar det gamla konventsystemet in i 2000-talet.

Som vissa av er redan märkt är databasen också rensad de innebär att alla måste registrerar ett konto oavsett om du varit på LinCon tidigare eller inte. Detta har med PuL och nya dataskyddslagen/GDPR att göra och vi hoppas att detta inte orsakar för mycket besvär för er.

Arrangörslistan är inte fullständig utan kommer fortsätta fyllas på under de närmaste veckorna, så titta tillbaka regelbundet, men vi ville ändå öppna anmälan för att ge alla tid att förbeställa den fantastiska merchen. En nyhet i år är att metallpinnen inte är kopplad till dit inträde utan istället går den att köpa separat. Ni kommer alla få en vanlig plastpin (knapp/butt) som på 80-talet och 90-talet vid köp av helhelgsinträde. Nostalgin är stor har vi hört.

Mer information om årets merch finns här.