Under konventet

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

Under konventet är det meningen att du som besökare ska spela spel och ha kul! Med det sagt så finns det vissa saker som förhoppningsvis förhöjer din upplevelse eller som kan vara bra att känna till under konventet.

Bagage

För att du inte ska behöva släpa runt på alla dina saker hela dagarna så har vi en gratis dygnet runt-bemannad bagageinlämning. Denna hittar du i anslutning till receptionen.

Kiosk

Vi kommer att sälja allehanda förnödenheter, inklusive våra berömda LinCon-burgare (superbt grillad av Grillen). Det är i kiosken du köper din LinCon-mugg (har du förbokat den så hämtar du den i receptionen) som ger dig tillgång till fri påfyllning av kaffe, te och saft under hela konventet. Självklart kommer även det vanliga utbudet av godis, dricka och mat att finnas. Frukostbuffé serveras på morgonkvisten för alla morgonpigga.

Piasava

Piasava är städhjältarna som håller konventet rent. De är duktiga men uppskattar om du hjälper till genom att slänga skräp i papperskorgar och pant i pantsäckar. Om du ser något riktigt grisigt, t.ex. en ostädad toalett eller om någon har spillt något, tveka inte att kontakta Piasava så rycker de ut. Piasava sköter även armbandskontroller och ommöbleringar eller fungerar som bärhjälp av t.ex. bord, stolar och utrustning. Kontakta receptionen eller närmaste Piasava om du behöver hjälp med att flytta någonting.

Trygghetsteamet

Ibland händer det att någon skadar sig under konventet. Eller att någon bryter mot ordningsreglerna eller brandföreskrifterna. Om något av detta händer kommer Trygghetsteamet att rycka ut. Du kommer under konventet att se våra Trygghetsvärdar röra sig runt i lokalerna i sina rosa t-shirts, eller så kan du hitta dem i Trygghetscentrum (sal P26). Deras uppdrag är att erbjuda enklare vård, se till att brandskyddet är gott och att hjälpa till att upprätthålla konventets ordningsregler.

Avvisning

Vi förbehåller oss rätten att avvisa personer som beter sig störande, bryter mot konventets ordningsregler grovt eller på annat sätt motverkar konventet.

Fotografering

LinCon förbehåller sig även rätten att fotografera under konventet, för publicering på hemsidan och för marknadsföring av konventet, men hör gärna av dig ifall du anser att något foto är olämpligt!