I början av konventet

OBS! Den här sidan kan innehålla information från LinCon 2017 som inte är helt uppdaterad med aktuell info för LinCon 2018. Ta allt med en nypa salt och kom tillbaka hit lite senare för uppdaterad information.

Redan på onsdagskvällen smygstartar vi konventet. Kiosken öppnar i en liten skala och några få arrangemang kör igång framåt kvällen. Vi ber er att ha tålamod under smygstarten då vi kommer att bygga reception, kiosk och flytta runt många bord och stolar för att få ordning inför konventet. Receptionen öppnar för incheckning redan under onsdagskvällen, när den är färdig att tas i drift. Givetvis kan receptionen svara på frågor även om den inte är färdigbyggd. Då starttiden för möjligheten att checka in är flytande på onsdagen kommer det inte att genomföras någon inträdeskontroll bland de spelande utan det är fritt att spela under smygstarten. Konventet och receptionen öppnar officiellt på torsdagsmorgonen.

Checka in på konventet 

För att få delta i arrangemang på konventet krävs en deltagarpin/armband för årets LinCon. Detta får du genom att checka in receptionen.

Betalat i förväg 

Om du har föranmält dig och betalat i tid innan konventet så checkar du in i receptionen och får dina eventuella förbeställningar. Ta gärna med dig din betalningsbekräftelse då det underlättar för receptionen och är en säkerhet ifall något skulle vara fel.

Betala på plats

Är du inte föranmäld eller inte har betalat i förväg så kan du göra det i receptionen. Vi tar emot betalkort i kiosk och reception och det finns det bankomater i närheten.

Är du inte registrerad i systemet så kan du göra detta vid en speciell station, alternativt på Internet via egen telefon/surfplatta/dator.

Sova på Konventet

Det går att sova på konventet i sovsalar. Mer information om sovsalarna hittar du här.