Merchandise

LinCon erbjuder ett mindre antal produkter som du kan köpa till minne av ditt besök eller av rent praktiska skäl. Alla produkterna beställs i konventets anmälningssystem.

Notera att vi inte skickar hem det du har beställt till dig ifall du inte kan komma på konventet och hämta ut det själv. Men det går förstås bra att be en kompis hämta ut det åt dig (se bara till att denne har nödvändig information).

Årets sortiment ser ut som följer.

LinCon- muggen (50:-)

Utöver att det är en snygg och praktisk porslinsmugg (perfekt för att visa folk på arbetet vilket som är det bästa konventet) så har den en klassisk bonus…. Den ger dig gratis kaffe, te eller saft på konventet under LinCon 2017!

Motivet ovan kommer att gå runt hela muggen.

Skulle du missa att få tag i muggen (för att den har sålt slut) eller om du inte behöver ännu en porslinsmugg (eller inte vill att den ska gå sönder) så går det att köpa en mugg i plast i kiosken. Denna mugg kostar 30:- och ger dig samma förmåner som som porslinsmuggen.

 

LinCon Termosmugg (prisuppgift kommer senare)

 

För dig som vill hålla din dryck i rätt temperatur under konventet! Även denna mugg ger dig gratis kaffe, te eller saft på konventet under LinCon 2017. Denna produkt måste förbeställas! Se nedan.

 

LinCon T- shirt (100:-)

 

Ett trevligt minne från konventet eller en möjlighet att packa lite mindre med kläder(?)! T- shirten har årets logotyp på bröstet och en bild med koppling till årets tema på ryggen. Finns i storlekar från XS till XXXXL. Denna produkt måste förbeställas! Se nedan.

 

Viktig information om förbeställning!

Alla produkterna går att förbeställa. Termosmuggen och T- shirten måste man förbeställa om man vill ha. Inga extra kommer att köpas in. Du måste ha förbeställt dessa senast den (datum kommer).

LinCon- muggen kommer att beställas i ett specifikt antal, oavsett förbeställningar. Icke förbeställda muggar går att köpa i kiosken så länge lagret räcker.