Övrigt

Nördquiz


Bevisa att ni är dom nördigaste av dom alla!

Kom med kompisar eller hitta kamrater på plats för att testa era kunskaper i kategorier som till exempel brädspel, rollspel, tv/dataspel, disney, tv-serier, anime.

Varje lag får bestå av max 2 personer (men det är ok att vara ensam), om du inte har ett lag men vill ha ett så dyk upp 5 minuter innan utsatt tid så parar vi ihop er!

Ett pris utlovas vinnarna förutom den oändliga äran i att vara nördigast på Lincon!

Arrangeras av Magnus Hansson och Malin Malmberg

   Taggar: Övrigt, Nybörjarvänligt


   Tebaren


   Tebaren! Vi serverar te, hela konventet. Svart, grönt, rött, rökt, smaksatt... kom och se vad som faller just dig i smaken!

   Arrangeras av Jens Carlberg

     Taggar: Övrigt


     Escape Box


     Escape Box
     En escape box är designad för att ge samma upplevelse som ett escape room. Du löser gåtor och mysterier, men istället för att ta dig ut så tar du dig in och öppnar fler och fler boxar för att slutligen hitta det du söker. Fördelen med escape boxar är att de är portabla och kan användas var som helst.

     Jag kommer att ha med mig två olika escape boxar.

     Väskmakarens testamente - Det är bråttom om ni inte kan hjälpa mig att komma in i boxen kommer hattmakarens hela förmögenhet att gå till hans onda kusin PR som möjligen även kan vara mördaren. Ni har bara 60 minuter på er innan väskmakarens förmögenhet går till PR.

     PRNK - the ORDER - Ni vill bli medlem av PRNK en hemlig orden med oklara syften hur som helst så är inträdeskravet att ni lyckas ta er in i boxen. Men tiden är begränsad ni har 60 minuter på er. Vissa delar är på engelska.

     Arrangeras av Niklas Gestrin

       Taggar: Övrigt


       Auktion & Loppis


       Loppis
       På torsdagen kl 10-18 kan du lämna in det du vill sälja på loppisen. Du sätter ett fast pris och vi tar 5 kronor i avgift per pryl. Vi tar emot max 10 prylar på person. Loppisen har sedan öppet fredagen 10-16 och lördag 10-16.

       Auktionen
       På torsdagen kl 10-14 kan du lämna in det du vill sälja. Auktionens provision är 10 kronor per utrop. Vi tar emot max 5 prylar per person och 250 totalt. Hör av dig innan om du inte kan komma i tid.

       Senare på torsdagen och under fredagen är det sedan visning av alla prylar. Då kan du, om du inte kan delta på auktionen, komma och lämna skriftliga anbud på det som ska säljas. Alla anbud är givetvis bindande.

       På fredagen kl 17 är själva auktionen. Vi tar emot Swish och kontanter.

       Arrangeras av Anders Blom

         Taggar: Övrigt


         Pixelart


         Kom och skapa konst av pärlor (mini & midi) & loomband.

         Arrangeras av Angelika

           Taggar: Övrigt, Nybörjarvänligt


           Arrangemangstaggar
           Lajv, Figurspel, Rollspel, Övrigt, Magic: The Gathering, Författare/Bokförlag, Kortspel, Spelbar, Butik, Turnering, Föreläsning, Nybörjarvänligt, Brädspel