Flera hjältar sökes!

Kära besökare, potentiella besökare eller bara nyfikna. Vi är väldigt glada över att så många är intresserade av att komma på LinCon i år och vi vill verkligen försöka ge er en sån bra upplevelse som möjligt, vi söker därför några fler funktionärer.

Alla pass som du kan bidra med är väldigt uppskattade och de gör allas upplevelse lite bättre när vi hjälps åt. Dessutom lär du känna nytt folk du kan spela nya spel med. Så känner du att du har 4 timmar eller mer att ge under konventet tveka inte anmäl dig som funktionär eller trivselvärd.

Konventet pågår i ca 4 dagar alltså i dryga 96 timmar. För att få full återbetalning på ditt inträde behöver du arbeta 16 eller 15 timmar beroende på område. Kan du inte arbeta så mycket är de kortaste passet på 4 timmar. De finns alltså fortfarande väldigt mycket tid att spendera på konventet även om du skulle kunna tänka dig att arbeta ett pass.

Vill du veta mer om vad du kan göra som funktionär läs här.

Vill du veta mer om hur det är att vara trivselvärd kan du läsa här.

Även om du bara arbetar ett pass får du en snygg t-shirt. Så bli en hjälte få en kaka och ha kul!