LinCon <3 barn

Vi har arbetat i många år för att konventet ska vara en trygg plats för alla deltagare. Vi vill ändå göra er uppmärksamma på ett par saker.

1. LinCon kan inte ta ansvar för dina barn, du är själv skyldig att hålla dina barn under uppsikt. Vi hjälper gärna till om något händer men konventet är inte låst eller avspärrat.

2. Tänk på att vår primära målgrupp är ungdomar, unga vuxna och vuxna. Det kan därför finnas teman och saker som inte är helt lämpligt för mindre barn. Läs på om de olika arrangemangen på hemsidan och ta kontakt med arrangören vid frågor. Vi har ordningsregler kring sexuella teman och vissa saker ska vara tydligt uppmärkta men varje barn är unikt och det kan därför finnas vissa saker som de reagerar på.

3. Vi uppmuntrar föräldrar och barn att göra saker ihop särskilt om det är ert första konvent. Som förälder är du ansvarig för att känna av om det är lämpligt att lämna ditt barn utan uppsikt.

4. Familjesovsalen är i år inte i C-huset utan 900 meter i från konventet. Det är en större sovsal med plats för ca 100 sovande. Kan vara bra att tänka på så att du som förälder kan plannera ditt konvent.

Vi vill att barn och vuxna ska trivas och ha roligt ihop där en ny generation spelare kan lära av en äldre. Vi hoppas att du och ditt barn ska få ett minne för livet genom att besöka LinCon.