LinCon sover aldrig

Hej alla glada människor!
Vi vet att LinCon 2018 kan kännas långt bort men vi ville ändå rapportera att arbetet går framåt. Budgeten är satt och de olika områdena jobbar för fullt.
Vi saknar fortfarande några personer i ledningen om det är någon som är intresserad.

Dessa poster är vice personal och eventvärdsansvarig.

Vice personal ska jobba ihop med Manuel Franson och rekrytera alla frivilliga arbetare. De ska också göra schema för dessa arbetare och under konventet hålla peppen uppe för alla som arbetar. Är du en människa som gillar folk, är bra på att motivera även den tröttaste konventaren och har en positiv inställning är detta något för dig!

Eventvärdsansvarig uppdrag är att sätta ihop en eventsvärdsgrupp. Deras jobb är att hålla trevnaden uppe på konventet, de ansvarar också för besökarnas vilorum. Är du duktig på att lyssna, har ett inkluderande arbetssätt och kanske erfarenhet av trygghetsarbete på lajv/festivaler/scouterna är detta ett jobb för dig!

Sök tjänsterna genom att maila general@lincon.se med en kort beskrivning av dig själv och varför du vill ha posten.