Viktigt meddelande gällande rollspel

De som är uppmärksamma har kanske noterat att det inte längre går att anmäla sig till några rollspelspass i systemet. Det är inte för att platserna är slut (i vissa fall är det förstås fullt), utan för att vi kommer flytta över anmälan till pappersform på torsdag morgon.
 
Det kommer att finnas listor uppsatta i rollspelsdelen av huset för alla scenarion och alla pass. På dessa listor kan man skriva upp sig på lediga platser (eller reservplats om det är fullt) eller stryka sig om man inte längre kan/vill vara med på något. Och ja, hade man anmält sig i systemet till passet så är man givetvis redan uppskriven på listan på den i plats i rangordningen som man hade där. Det är givetvis inte tillåtet att stryka någon annan utan deras medgivande.
 
Tanken med detta är att det ska bli lättare för spelarna att se vilka de spelar med i förväg, men framförallt så att det är lätt att se om det finns lediga platser (så att man själva kan försöka hitta fler spelare om man vill, exempelvis i Indierummet). Man slipper även att hålla på i anmälningssystemet (som är allt annat än mobilvänligt) och vi behöver inte sitta och hålla koll på anmälningar och avhopp i systemet under konventet. Anmälningarna finns givetvis fortfarande kvar i systemet om det skulle uppstå någon konstig situation.