Vi söker fler Trygghetsvärdar!

trygghet1

Besökarnas välbefinnande och trygghet är av största vikt på LinCon! Till årets LinCon har vi skapat en ny arbetsgrupp, Trygghetsteamet, som kommer att arbeta med dessa saker under konventet.

Du kommer under konventet att se våra Trygghetsvärdar röra sig runt i lokalerna i sina rosa t-shirts, eller så kan du hitta dem i Trygghetscentrum (sal P26). Deras uppdrag är att erbjuda enklare vård, se till att brandskyddet är gott och att hjälpa till att upprätthålla konventets ordningsregler.

Vi söker nu efter fler Trygghetsvärdar till teamet! Är det här områden som ligger dig varmt om hjärtat? Vill du göra en insats för konventet och jobba i ett härligt team? Är svaren på frågorna ”ja!” så kan du skicka en intresseanmälan och kort presentation till trygghet@lincon.se.

Du måste vara 18 år eller äldre för att söka.

Viktigt att påpeka är att det finns skillnader mellan att arbeta som funktionär och att arbeta som Trygghetsvärd. Som Trygghetsvärd ingår du i en arbetsgrupp och är knuten till den från att konventet börjar till att det slutar. Du jobbar självfallet inte hela konventet, utan går på schema med en hel del ledig tid, men du väljer inte själv fritt antalet pass du arbetar. Men du har även tillgång till andra belöningar! Tryggetsansvarige kan berätta mer om detta och svara på de arbetsrelaterade frågorna som du eventuellt har.