Far and Away

Far_and_away_s

IMAGE USED BY KIND PERMISSION OF MICROSOFT

Dra på rymddräkten och slipa bredsvärdet. Årets största populärkulturella upplevelse tar er med på en resa in i fantasins riken, där tekniken och magin går hand i hand! 

FAR AND AWAY hyllar science fiction och fantasy som genrer, och istället för att fokusera på bara ett medium hämtas musiken från de mest älskade filmerna, tv-serierna och spelen med rymd- och fantasytema. Orvar Säfström, känd från Filmkrönikan, guidar oss genom spännande och drömska sagoklanger  från bl a STAR WARS, SAGAN OM RINGEN, AVATAR, NARNIA, HALO och HARRY POTTER.  Sopranen Sabina Zweiacker medverkar i stämningsfulla sånger från GAME OF THRONES, SKYRIM och BATTLESTAR GALACTICA.

LinCon kan stolt presentera ett samarbete med Underscore Productions!

Söndagen den 8:e maj är score- konserten Far and Away i Linköping med bland annat Linköpings Akademiska Orkester. Vi kan glatt meddela att LinCons besökare erbjuds att köpa biljetter till konserten till rabatterat pris! För att ta del av detta erbjudande ska man ha betalat inträde till konventet eller vara registrerad som arrangör.

Biljetterna till konserten köper du här:

KONSERTBILJETTER

När du väljer plats kan du välja ”LinCon” som biljettkategori. Denna biljett kostar 160:- oavsett var i salongen du sitter. För att kunna välja den måste du dock skriva in ett lösenord. Det lösenordet kan du hitta i vårt anmälningssystem om du har betalat för ett inträde till konventet eller har ett arrangörsinträde. I menyn finns det en kategori som heter Far and Away (om du uppfyller kriterierna ovan), mellan Arrangemang och Schema. Där kan du hitta lösenordet och även en länk till biljettförsäljningen.

Det är värt att påminna om att vi måste registrera alla betalningarna manuellt (genom att plocka fram betalningarna från vårt bankkonto och skriva in transaktionerna i systemet). Vi ska försöka göra detta ett par gånger i veckan. Notera även att det kan ta längre tid för en inbetalning till Plusgirot att nå oss än vad en betalning via Swish gör. Det är alltså större risk att missa en registreringsdag om man betalar till Plusgirot, så vill man få betalningen registrerad så fort som möjligt rekommenderar vi Swish.

Vad det gäller arrangörer så jobbar vi så fort som möjligt med att få er registrerade som arrangörer.

Notera även att konventet inte kan erbjuda övernattning mellan söndag och måndag!