Familjedagen 2015

Ni har väl inte missat att familjedagen i år återvänder till LinCon?

Lördagen den 16 maj bjuder vi speciellt in barnfamiljer till LinCon (men självklart är alla ni andra också välkomna). För endast 200 kr får en grupp på fyra personer med minst ett barn och en vuxen prova på allt som LinCon har att erbjuda under lördagen mellan klockan 10 och 16. Mer info om inträdet här.

Vi har gjort ett urval av aktiviteter som brädspel, Pokemon- och My little pony-kortspel och olika lekaktiviteter som till exempel jätteplockepinn som vi tror kan passa för både stora och små, för att hjälpa er få ett lagom stort smakprov av hela konventet. Och bäst av allt: ni behöver inte ha med något annat än ett gott humör och lite nyfikenhet, våra arrangörer hjälper er med allt annat!

På konventet finns dessutom butiker, en kiosk som säljer både mat och godis och det finns även tillgång till mikrovågsugnar. Vi tar kort i såväl kiosk som reception.

Så ta med barnen och passa på att göra ett första besök på LinCon, eller ännu ett besök om ni besökt oss tidigare.