OBS! VIKTIGT MEDDELANDE!

De mejlserverproblem som rapporterades om på Facebook under förra veckan håller i sig. Servern vägrar i vissa, slumpmässiga, fall att skicka ut lösenord. Får du meddelande om att ”mejl inte kunde skickas”, kontakta lincon_admin@googlegroups.com så får du hjälp med lösenordet.

Det samma gäller om du inte får det meddelandet, men ändå inte får någon lösenord skickat. Tänk dock på att kolla skräpposten först i sådant fall.

Vi vill även passa på att påminna om att att priset är rabatterat fram till söndag denna vecka (3/5). Vill du nyttja detta pris så ska pengarna vara oss till handa i början på nästa vecka. Ska du på LinCon Warm- up nu i helgen och ännu inte har betalat LinCon- inträde så rekommenderar vi betalning på plats, då det inte är säkert att betalningar som görs nu hinner fram i tid i och med att det är kort arbetsvecka.

Tänk även på att betalningarna registreras manuellt i systemet, vilket göra att det kan ta ett tag innan din betalning kommer in i systemet nu när det är högt tryck.